هشدار: حواست باشه! کفپوش تقلبی نخری! ادامه مطلب...

پست‎های وبلاگ "1396" "مرداد"

RSS

۲۳۴ کیلومتر با « ری‌بورن» در عمان

هفته گذشته، کمپانی هیوندای در منطقه خاورمیانه و آفریقا اقدام به رونمایی و تست جدیدترین محصول این کمپانی یعنی سوناتای فیس‌لیفت کرد و بیش از ۴۰ خبرنگار و رسانه از کشورهای ایران، عربستان سعودی، امارات، عمان، بحرین، اردن، لبنان و مصر به این مراسم دعوت شدند که شرکت کرمان موتور به‌عنوان نماینده رسمی هیوندای کره در کشور، متولی حضور خبرنگاران ایرانی در این مراسم بود.

چگونه متوجه شویم که لنت ترمز باید تعویض شود؟

زمانی‌که در بزرگراه در حال رانندگی هستید و از موسیقی و هوای مطبوع لذت می‌برید، باید به این نکته توجه کنید شاید نیاز باشد که سرعت 100 کیلومتری شما به صفر برسد. برای این کار نیاز به 91 متر مسافت دارید، البته اگر یکی از مهم‌ترین سیستم‌های خودرو شما، سیستم ترمز، عملکرد درستی از خود نشان دهد.

شش پیشنهاد برای خرید خودروی دسته دوم خارجی

استفاده از دستگاه های تشخیص خوردگی بدنه و رنگ، نظر کارشناس و نیز میزان صدای موتور و گیربکس می‌تواند به شما کمک کند تا به خودرویی کارکرده اما سالم و قابل اطمینان دست یابید و تجربه جدید از رانندگی و سواری با اتومبیل‌های به روز را در مقایسه با محصولات قدیمی‌تر داخلی تجربه کنید

رنوی زره پوش +تصویر

رنو در زمینه طراحی و ساخت خودرو های زرهی نیز فعالیت داشته و از محبوبیت قابل توجهی برخوردار است. در ادامه نگاهی به مطرح ترین این خودرو ها خواهیم داشت.

پروژه ای برای ساماندهی بازار خودرو در پایتخت

مدیر عامل بانک شهر از احداث پروژه "شهرخودرو" با مشارکت این بانک خبر داد و گفت: این پروژه به عنوان پروژه‌ای خاص است که می‌تواند علاوه بر دسترسی آسان برای شهروندان از بسیاری از ترددهای غیرضروری جلوگیری و در کاهش آلودگی هوا نیز موثر باشد.